Bra tips för att nätdejta.
Det finns en del tips du kan tänka på som underlättar ditt dejtande på nätet.

Det finns som du sett väldigt många olika dejtingsajter och du ska ju självklart testa så många som möjligt för att se vilken sajt som tilltalar just dej mest.
Alla sajter är ju gratis att bli medlem på så det är ju bara att registrera ett konto och börja surfa runt på dom.

Din e-postadress.
För att du ska få lite överblick på dina olika datingsajtskonton och lösenord är det en bra ide att skapa en helt egen mailadress på t.ex gmail.com för att ha enbart för att registrera konton på datingsajter. Heter du karin så kan du ju fixa en gmail som heter karinsdejtingmail@gmail.com t.ex, då kommer du ihåg den lätt.

Din vanliga e-postadress bör du hålla utanför nätdejtingen.
Du kan vara helt säker på att när du registrerat ditt konto på en datingsajt kommer din inkorg att bli fullmatad med erbjudanden av alla de slag flera gånger om dagen.
Om man använder sin vanliga e-postadress blir man snart irriterad på all reklam och spam som kommer och då kan det vara bra att allt detta kommer till en e-postadress som du inte behöver använda alls om du inte vill.

Att tänka på när du är inloggad på datingsajten och ska börja ta kontakt med andra.

Var naturlig.
När du börjar chatta med andra så ska du vara dej själv och inte spela Allan eller vara kaxigare än du kanske är i riktiga livet, många vräker på som om dom vore Hugh Heffner eller nån annan storfräsare när dom egentligen är en vanlig Svensson eller Hussein som vem som helst av oss.
Verkligheten kommer ikapp även dessa personer till slut och det är verkligen inte kul att inte kunna leva upp till stora förväntningar som man själv har lurat i folk.

Fråga mycket.
Ta reda på så mycket du kan om de du har kontakt med, en del kan verka helt okej till att börja med men när man kommer lite under skinnet på dom så kan de vara helt avskyvärda personer som du verkligen inte vill ha något med att göra.

Första dejten på riktigt.
Innan du åker iväg på en eventuell dejt kan du försöka ha en chatt med webbkameran med den du ska träffa. Det är en sak att chatta med texter och ord, en diskussion öga mot öga säger så mycket mer om den du ska träffa.

Var försiktig.
Tjejer ska givetvis vara extra försiktiga när dom åker på dejt med okända män, bli aldrig upplockad med hans bil utanför ditt hem på första dejten. Ni ska träffas på en offentlig plats och du ska ha telefonkontakt med en kompis som ringer upp dej med jämna mellanrum.
En person som verkar hur beskedlig som helst kan vara vilken otrevlig våldtäktsman som helst innan du vet vem du verkligen har kontakt med.
Det här gäller även för män fast då är det oftast att de får kontakt med tjejer från andra länder som lurar män på pengar.
Tjejerna övertalar män att skicka pengar till flygbiljetter så att dom ska kunna komma och hälsa på eller hittar på andra orsaker som gör att de behöver få pengar till sej. Oftast är det inte ens en riktig tjej som sitter på andra sidan och chattar.
När det gäller att lura folk på pengar så finns det kriminella som inte drar sej för något.
Datingscammers är ett välkänt begrepp.
Dejtingsajter med bara ryska tjejer som söker män från väst är kända för att ha många fejkade profiler som egentligen bara är kriminella som försöker få pengar.

Slutklämmen.
Så, det var mycket information och en hel del negativt skrivet men om du tänker på att vara lite försiktigt och inte tro på allt på dejtingsajterna så ska du se att det finns otroligt mycket positivt också.
99% av alla som är på en dejtingsajt är vanliga trevliga människor och du passar säkert ihop med många av dom.
Lägger du ner lite seriös tid på ditt medlemsskap och utnyttjar möjligheterna som finns så kommer du garanterat att träffa den du är ute efter och det sorts förhållande du vill ha!

Lycka till och testa som sagt många olika dejtingsajter.

Första dejten ska absolut vara något utöver det vanliga så kolla in den här sajten för att få lite idéer!